The WineKitchen van start met Traiteur Service


The WineKitchen van start met Traiteur Service

Amstelveen - The WineKitchen at Home in het Oude Dorp van Amstelveen is per vandaag (19-10-2020) gestart met een Traiteur Service. Bij The WineKitchen zijn tal van maaltijden, inclusief klassieke WineKitchen-gerechten, te bestellen.

The WineKitchen speelt daarmee in op de coronacrisis.

In het filiaal in de Stationsstraat, dat 7 dagen in de week van 09.00 tot 20.00 uur open is, zijn naast wijn, delicatessen en brood van het Vlaamsch Broodhuys (woe-zon) nu dus ook heerlijke maaltijden te bestellen en af te halen: van stampotjes tot soepen en taartjes.

Gouwe Ouwe

Ook zijn geliefde gouwe ouwe klassiekers van restaurantkwaliteit op de At Home-kaart te vinden, zoals crème brulee eendenlever, confit de canard en beurre de paris. The WineKitchen at Home heeft ook een fraai assortiment restaurantwijnen in de winkel. Dankzij het Enomatic wijnsysteem kunnen klanten in de winkel ook eerst proeven om tot de beste keuze te komen.

Restaurant The WineKitchen at Sea

Het restaurant The WineKitchen at Sea aan de Ouderkerkerlaan is daarnaast van donderdag tot zondag geopend voor Take Away, met elke week nieuwe menu’s en gerechten.  

Traiteur The WineKitchen at Home

The WineKitchen at Home is gevestigd aan de Stationsstraat 16. De winkel is met in achtneming van de corona-regels te bezoeken. Meer informatie: bel 020 8225772 of mail info@thewinekitchen.nl Kijk ook op de Facebook-pagina:

 

winekitchen_at_home_front.jpg

winekitchen_at_home_Stamppot.jpg

winekitchen_at_home_3_soep.JPG
Enkele gerechten van The WineKitchen at Home

/upload/110/10905/logo_the_winekitchen_at_home.jpg
Menu
Stationsstraat 16 1182 JN  Amstelveen
020 8225772 info@thewinekitchen.nl