Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe wijn- en delicatessenzaak


Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe wijn- en delicatessenzaak

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen komt binnenkort een nieuwe wijn- en delicatessenzaak: The WineKitchen at Home.

De winkel is een hernieuwd initiatief van de eigenaren van de succesvolle restaurants The WineKitchen (Dorpsstraat) en The WineKitchen at Sea (Ouderkerkerlaan).

In The WineKitchen at Home worden straks onder andere producten verkocht van beide restaurants, voor thuisgebruik. Het assortiment zal gaan bestaan uit wijnen en allerhande delicatessen die mooi bij die wijnen passen, maar ook delicatessen 'die op zichzelf gewoon te lekker zijn om niet naar Amstelveen te halen', zo verklappen de eigenaren.

Proeven aan de keukentafel

Bij The WineKitchen at Home zullen ook regelmatig verrassende nieuwe wijnen worden gelanceerd. 'The WineKitchen at Home wordt daarnaast een winkel waar regelmatig thema-proeverijen, workshops en events worden georganiseerd, over alles dat met wijnen, delicatessen en culinair genieten te maken heeft', aldus de eigenaren. Proeven aan de keukentafel dus.

The WineKicthen at Home komt in de Stationsstraat 16 in het Oude Dorp van Amstelveen. In de feestelijke decembermaand gaat The WineKitchen at Home eerst samen met Wijnhandel ‘t Oude Dorp warmdraaien, om vervolgens in januari 2020 zelfstandig als The WineKitchen at Home verder te gaan.

Revival

Enkele jaren geleden werd 'The WineKitchen at Home' al gelanceerd. De zaak maakte destijds plaats voor door De Gouden Ton, dat later werd getransformeerd tot Wijnhandel 't Oude Dorp. 'Een paar jaar ouder, een paar jaar wijzer en inmiddels met een volwassen team gaan wij met dezelfde energie en enthousiasme onze fijne winkel in het Oude Dorp van Amstelveen weer nieuw leven in blazen. The WineKitchen at Home
krijgt dus een make-over en een revival,' zo laten de eigenaren weten.

Het nieuwe logo van The WineKitchen at Home.

/upload/110/10905/logo_the_winekitchen_at_home.jpg
Menu
Stationsstraat 16 1182 JN  Amstelveen
020 8225772 info@thewinekitchen.nl