Bakker (Vlaamsch Broodhuys) keert terug bij WineKitchen at Home in Oude Dorp


Bakker (Vlaamsch Broodhuys) keert terug bij WineKitchen at Home in Oude Dorp

Amstelveen – Traiteur- en delicatessenwinkel The WineKitchen at Home aan de Stationsstraat 16 in het Oude Dorp start vrijdag 12 juni weer met de verkoop van brood van het Vlaamsch Broodhuys.

In eerste instantie start de verkoop van de bakkersproducten op vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondagochtend start de verkoop (en afhaal) van brood al om 09.00 uur, als extra service. Op vrijdag en zaterdag kan men vanaf 10.00 uur in de winkel terecht.

Kassiekers van Vlaamsch Broodhuys

Bij The WineKitchen at Home zijn dan weer de overheerlijke klassiekers van het Vlaamsch Broodhuys te verkrijgen, zoals Christophe Pavé, diverse soorten Grand Mere en spelt. Het brood kan bovendien vooraf worden besteld en gereserveerd op genoemde dagen.

Bij The WineKitchen at Home worden diverse delicatessen verkocht, onder andere producten die ook worden gebruikt in het restaurant The WineKitchen at Sea, even verderop aan de Ouderkerkerlaan. Het Vlaamsch Broodhuys verzorgt al jaren brood met hoogwaardige ingrediënten en culinaire bezieling. Het zuurdesembrood is uniek in zijn soort.

Meer nieuws: ontbijtservice restaurant The WineKitchen at Sea

Restaurant The WineKitchen at Sea aan de Ouderkerkerlaan start vanaf volgende week op vrijdag, zaterdag en zondag ook met het serveren van ontbijt tussen 10.00 en 12.00 uur: de keuken van The WinkeKitchen verzorgt dan culinaire ontbijtjes in combinatie met producten van het Vlaamsch Broodhuys.

Informatie bestellen - reserveren - afhalen

Brood reserveren bij The WineKitchen at Home (voor vrijdag, zaterdag en zondag) kan telefonisch via 020 822 57 72. Een ontbijt boeken bij restaurant The WineKitchen at Sea kan via 020 345 13 27

Meer informatie per e-mail: info@thewinekitchen.nl

/upload/110/10905/logo_the_winekitchen_at_home.jpg
Menu
Stationsstraat 16 1182 JN  Amstelveen
020 8225772 info@thewinekitchen.nl